Zzzzzoommmm!
Trei roti, un pic de viteza si... eu! Propriul meu KettWiesel: arborele Fast Foot de la Tune este unul dintre cele mai usoare disponibile si se roteste in jurul axului pedalier de titan Tune Six Pack. Intre rotile anterioare - ce sunt foarte usor de demontat datorita butucilor Quickstick - este schimbatorul modern cu 10 viteze (!) SRAM Force; si la solicitarea dumneavoastra: diferentialul original Hase. Pentru ca doua roti sunt mai distractive decat una singura. Cauciucurile sunt potrivite pentru cel mai important eveniment: Schwalbe’s Marathon Racers.
  De asemenea, roata frontala este echipata cu 16 spite extrem de usoare. Materialul de inalta calitate, carbon, a fost utilizat pentru cadrul rigid, rafinat - precum si pentru manerele de frana ale discurilor de frana puternice, dar foarte usoare, Magura: discurile de frana Marta SL-Carbon ofera triciclului meu putere fascinanta si un aspect irezistibil. Totusi, fiecare cu proiectul sau: iar Wiesel devine complet personalizat pentru gusturile fiecaruia - unele mai extravagante, altele mai accesibile ca pret. Pentru ca fiecare dintre noi doreste… zzzzzoommmm!
 
 
hasebike-zubehör

Ajustarea rapida a cadrului

Cu aceasta optiune de ajustare rapida, lunginea cadrului poate fi modificata cu 10 inchi (25 cm) - in doar o clipa, fara sa trebuiasca sa schimbati lantul!

Hasebikes Detailbild

Date tehnice : arata/ascunde