Un tandem clasic. La fel ca si materialul. Pino Steel.
Otelul este o baza solida: cadrul solid al Pino Steel poate sustine o incarcatura de 225 kg (500 lbs) - si poate fi inca gestionata cu eleganta in curbe. Discurile puternice mentin controlul: franele hidraulice Magura ale tandemului asigura operare excelenta si suficienta putere pentru oprire. Multumita manerelor ajustabile pe inaltime, biciclistul din spate poate alege intre pozitia verticala pe bicicletele de oras pana la pozitia inclinata pe bicicletele de curse.
  Chiar si unghiul scaunului inclinat este ajustabil. Cele 27 de viteze va ofera putere de pedalare in orice situatie. Combinatia unica de scaune ale Pino nu numai ca ofera o vizionare clara, dar si o comunicare optima in echipa. Acest model este potrivit si pentru familii: cu setul pedalier optional pentru copii, chiar si cei mai mici pot sta pe scaunul din fata si isi pot ajuta mama la urcarea pe dealuri... sau se pot relaxa si o pot lasa pe ea sa conduca. Conducatorii de Pino au talent innascut, nu antrenat.
 
 
hasebike-zubehör

Cric dublu Hase

Rezistent la clatinare! Bicicletele incarcate au nevoie de stabilitate - indiferent daca gentile sunt complet incarcate sau este doar un pasager nerabrator pe scaunul din fata strigand 'Sa mergem!'. Bicicleta va fi stabila si rezistenta la clatinare.

Hasebikes Detailbild

Date tehnice : arata/ascunde