Tandemul Pino Tour pentru calatorii. Ne vedem mai tarziu….mult mai tarziu.
Perfectiunea oricarei calatorii incepe dinaintea plecarii: cu o dimensiune a pachetului de 110×30x80 cm (43×12x31), acest tandem incape in aproape orice masina compacta - si poate fi reasamblata in doar cateva minute. Sistemul de pedalare Truvativ Elita nu este doar o incantare pentru privire: multumita rotii separate, biciclistul din fata se poate odihni si il poate lasa pe capitan sa pedaleze singur o vreme.
  Suportul de bagaje Tubus si suportul de sub scaunul din fata pot rezista la o greutate de 40 kg (90 lbs). Cel din urma suport poate sustine pana la patru cosuri fara a afecta structura Pino. De asemenea, tandemul Pino nu se va clatina nici atunci cand este parcat. Cricul dublu Hase nu permite tandemului sa se rastoarne. Manerele pot fi adaptate nevoilor ergonomice ale capitanului: cu cat este drumul mai lung, cu atat mai confortabil trebuie sa fie vehiculul. Iar conducatorii Pino tanjesc dupa traseele lungi...
 
 
hasebike-zubehör

Cric dublu

Rezistent la clatinare! Dezvoltat de Hase, indragit de ciclistii de peste tot. Bicicleta este pregatita pentru imachetare si despachetare si absolut imposibil de rasturnat, chiar si cand micutil din fata este neastamparat. Cricul dublu poate sustine un total de (220lbs), inclusiv persoanele.

Hasebikes Detailbild

Date tehnice : arata/ascunde