Vineri, bicicleta de familie. Duminica, tandem pentru turnee. Luni, taxi: Pino Allround este cea mai flexibila bicicleta pentru echipe.
Cu noul sau cadru de aluminiu extrem de rigid, acest tandem rapid a evoluat intr-o minune a mobilitatii: multumita inovativului cadru din doua piese, transportul tandemului cu masina, trenul sau avionul nu mai reprezinta o problema. Cuplajul extrem de precis al cadrului va ofera posibilitatea de a transporta tandemul in locuri inaccesibile chiar si doar cu bicicleta.
  Flexibila si potrivita pentru familii: scaunul de plasa este ajustabil, iar cadrul telescopic asigura confortul pedalarii pentru biciclistii cu inaltime intre 1.50 si 2.00 (4’11” pana la 6’7”). Cele 27 de viteze impreuna cu puterea celor patru picioare ofera viteze mari echipei. Veti avea intotdeauna control deplin, cu puternicele discuri de frana Magura Louise. Membrii echipei pot calatori si purta conversatii... si se pot bucura de o panorama minunata.
 
 
hasebike-zubehör

Lowrider

Suportul Lowrider de sub scaunul inclinat suporta pana la patru cosuri - care, impreuna cu suporturile pentru bagaje de pe rotile anterioare, va ofera o capacitate de toala de 6 cosuri! Acestea pot fi atarnate jos, intre axuri.

Hasebikes Detailbild

Date tehnice : arata/ascunde