Hase Klimax 5K dezvaluita prima oara publicului

 

 

Multa atentie pentru triciclul ecologic Klimax 5K

 

Anul acesta, mintile inovatoare ale Hase au atras atentia la Eurobike cu conceptul revolutionar KLIMAX pentru mobilitate.Pe 6-7 noiembrie, compania germana specializata in productia de biciclete a organizat ateliere pentru aceasta noua tehnologie, pentru dealeri si jurnalisti. Partea principala a evenimentului a fost prezentarea celui mai nou model al Hase, KLIMAX 5K, cu asistenta electrica de 500 watti.

Atelierele Hase sunt renumite pentru orientarea practica si atentia catre detalii, ca si bicicletele proiectantului sef, Marec Hase. Participantii se pot bucura de o atmosfera familiala in cladirile minei de carbuni, iconice, caminul Hase. In primul weekend din noiembrie, dealerii Hase au putut alege intre 15 ateliere diferite. Oricine poate gasi ceva potrivit: de la cursuri practice de sudura si seminarii pentru produse pana la cursuri pe GPS pentru ciclisti, oferite de specialistul in GPS Thomas Froitzheim. Companiile Busch & Müller, Rohloff, and Riese und Müllerau fost de asemenea prezenti. Multe ateliere sunt oferite Engleza si Germana.

 

 

KLIMAX 5K: Protectia mediului cu divertisment turbo

Jurnalistii au fost mai mult decat bineveniti sa participe. Si, impreuna cu trainingurile tehnice, Hase a adus un element special evenimentului: prezentarea noului KLIMAX 5K, si oportunitatea testarii. Precum KLIMAX 2K, pe care Hase l-a prezentat anul acesta, la Premiile Eurobike, si 5K este bazat pe designul clasic al triciclurilor Kettwiesel, cu catva caracteristici foarte speciale: carena pliabila, special proiectata de Hase, ce mentine biciclistii intr-un mediu calduros si uscat pe orice vreme si in orice sezon, si un motor electric de 500 watti foarte puternic - dar absolut silentios, la roata frontala, ce permite acestui triciclu sa fie ecologic in cazul drumurilor scurte si medii.
Aprobarea de catre departamentul de control tehnic este in curs: inmatriculat cu vehicul cu putine cilindree, 5K ofera asistenta fortei pana la 45 km/h (28 mph) si demonstreaza celorlalti participanti la trafic ca nu este necesara nu este necesar un consum mare de carburant pentru distractie maxima pe drum!
Pe durata weekendului, participantii la ateliere au timp suficient sa discute, sa faca cumparaturi si sa relationeze. Si pentru a se asigura ca oaspetii primesc doza zilnica de divertisment si relaxare, Hase i-a invitat pe toti sa participe si la Petrecerea Zeche (Zeche Party), sambata seara.