Carena pliabila pentru urmatoarea generatie...

 

Pastrati un mediu uscat cu ajutorul carenei pliabile
 

Waltrop, 27.8.2010. Producatorul german Hase, specializat in productia de biciclete a creat proiectul KLIMAX pentru urmatoarea generatie: CARENA PLIABILA KIDS transforma TRETS intr-o remorca stilata, pentru copii, ideala pentru orice vreme.

Spre deosebire de triciclul pentru adulti KLIMAX 2K, CARENA PLIABILA KIDS de culoare verde deschis se deschide ca si bolta, preotejandu-i pe cei mici de umezeala, din cap pana in picioare. Bolta este dotata cu un panou vast si extrem de durabil, oferind micului calator suficienta lumina si vizibilitate.

Spre deosebire de remorcile conventionale, CARENA PLIABILA KIDS nu izoleaza in intregime pasagerul. Aceasta inseamna ca micutul poate beneficia de un "micro-climat" sanatos, cu suficient aer proaspat in timp ce pedaleaza.

 

CARENA PLIABILA KIDS este la fel de usor de montat ca si cea pentru adulti: carena pliata, cu dimensiunea 67×29 cm (26”x11”), se monteaza in dispozitivul frontal al cadrului. Apoi carena se intinde peste remorca. Dupa fixarea unei laterale ale carenei, micul pilot se poate aseza la locul sau; urmatoarea parte se fixeaza cu doar un click. Intregul sistem este extrem de rezistent: barele carenei sunt realizate din plastic ramforsat cu fibra de sticla si din material extrem de rezistent la rupere, imprimat pentru respingerea apei.

Produsul poate fi livrat in ianuarie 2011.