KLIMAX-noul proiect Hase

 

Carena pliabila poate fi scoasa cu usurinta atunci cand soarele iese din nori!
 

Ciclismul este distractiv. Ciclismul inseamna protectia mediului. Dar cine protejeaza mediul biciclistilor? Producatorul german Hase, specializat in productia de biciclete. Modelul KLIMAX transforma mobilitatea triciclurilor intr-una chiar mai comoda si eficienta. Noul trike ecologic are carena pliabila, oferind climatul perfect pentru ecologisti.

Protectia mediului si mobilitatea fara emisi de carbon trebuie sa ofere amuzament pe orice vreme. Cu siguranta, cei de la Hase Spezialräder exact asta cred. Cu ocazia Eurobike 2010 (deschis publicului pe 4 septembrie), Hase va lansa "Proiectul KLIMAX), introducand noul model de trike, KLIMAX 2K. Baza: triciclurile complexe Kettwiesel. Acest trike a fost intotdeauna ideal pentru turnee si pentru curse. Acum, cu noua asistenta electrica a motorului frontal Protanium, este perfect pentru o multitudine de utilizari - de exemplu, pentru drumuri lungi, fara efort, catre serviciu. Elementul special al acestui model este, totusi, carena pliabila. Aceasta poate fi montata in mai putin de un minut si este ajustabila dimensiunilor biciclistilor. 
Materialul functional este rezistent la rupere, foarte usor, extrem de durabil si - multumita impregnarii cu invelis de poliacril - impermeabil.
 

Iar cand carena este pliata, aceasta poae fi scoasa cu usurinta, impachetata la o dimensiune redusa si depozitata in geanta pentru bagaje Hase.
Bucurati-va de  vreme frumoasa mereu in timp ce pedalati, protejand mediul
Ca si restul produselor special proiectate de Hase, perfectiunea vine din detalii: carena este montata utilizand conectori prin impingere, fara a fi necesare unelte. Designul este aerodinamic si chiar indeparteaza ploaia de capul biciclistului atunci cand se calatoreste la viteze mari.
Ca si manevrare, vehicului pregatit pentru orice vreme este identic cu modelul clasic Kettwiesel, extrem de indragit: dinamica excelenta si distractie incredibila cu siguranta inclusa.

Pentru iubitorii de viteza: Hase lucreaza deja la un model KLIMAX S-class: un motor puternic, de 500 watti va propulsa acest vehicul ecologic la viteze de pana la 45 km/h (28 mph). In Germania, acest model ce atinge viteze mari trebuie inregistrat si inmatriculat.

KLIMAX 2K va fi prezentat la Eurobike 2010 (deschis publicului pe 4 septembrie) la standul Hase in Open Air Grounds, Cabina FG-B8/1.