Bine ati venit pe Trikerace
Experimentati emotiile calatoriilor cu triciclul! Cu stabilitatea excelenta a triciclurilor noastre, manevrele la viteze mari devin o joaca de copii, lipsite de griji. Lasati-va imaginatia sa va poarte in locuri incredibile!
trikerace.com
 
Manybells.com
O multime de modele de claxoane stilate.
www.manybells.com
 
D. Frey Autodachträger GmbH
Aici veti gasi o multime de suporti de acoperis sprecial proiectati pentru Pino!
www.frey-autodachtraeger.de
 
Lichtwerke Bremen
Planificare, consultare si implementare pentru iluminare, evenimente si filme promotionale.
www.lichtwerke-bremen.de
 
Monti e Mare
Tururi incitante si aventuri in aer liber in Italia.
www.monti-e-mare.de
 
on the rock
Organizare evenimente - idei personalizate pentru marketing, comunicare si evenimente, precum si planificare, pregatire, implementare si evaluare.
www.ontherock.de
 
Homepage Moritz & Gerd Welp
Acest site se concentreaza pe tururi cu bicicleta realizate cu tandemul Pino in ultimii ani. Moritz are deficiente mentale si nu poate calatori cu bicicleta singur. Prin urmare, acesta este modul ideal de deplasare pentru ei.
www.welp.eu
 
Nou website pentru fanii Pino
Acest site frantuzesc este inca in constructie, dar in curand va etala modalitati de descoperire a Pino: poze, fisiere video, un forum, opinii ale proprietarilor Pino, etc.
www.pinohase.fr
 
INCHIRIAZA-UN-PINO
Sistemul de inchiriere tandemuri include in oferta sa Pino. Impreuna cu accesoriile optionale precum console pentru copii, genti Trets pentru biciclete si protectie pentru bicicleta, experienta dvs cu Pino va fi una grozava si lipsita de griji.
www.rent-a-pino.com