Design premiat: KLIMAX - mobilitate pentru orice vreme! Carenaj pliabil pentru urmatoarea generatie... Dizabilitate? Mobilitate! Trix pune copiii in miscare – si ii duce oriunde doresc.

Design premiat: KLIMAX - mobilitate pentru orice vreme!

Calatoriti spre serviciu in ploile matinale cu carenajul pliabil si inapoi acasa, dupa-amiaza, cu 'acoperisul decapotat'. Cu asistenta puterinicei componente electrice, puteti calatori chiar si in zonele deluroase fara efort. Intotdeauna placut si uscat... multumita unui design revolutionar ce a obtinut prestigiosul Premiu EUROBIKE GREEN 2010 pentru KLIMAX 2K.


Totul despre Klimax 2k Produktseite, Product description

Carenaj pliabil pentru urmatoarea generatie...

Dupa uriasul succes al noului nostru proiect "KLIMAX" am decis sa extindem sistemul de carenaj pentru modelul Trets pentru copii. La fel de pliabile ca si cele mari dar complet acoperite cu panouri transparente. Astfel, Trets devine o remorca pentru orice vreme...
Aflati mai multe despre KIDS (Stiri) Produktseite, Product description

Dizabilitate? Mobilitate! Trix pune copiii in miscare – si ii duce oriunde doresc.

Douazeci de inchi in spate, saisprezece in fata si o groaza de distractie si libertate intre acestea: pentru copii cu dizabilitati sau pentru cei care se recupereaza dupa rani.
Totul despre Trix Produktseite, Product description

 

 

 

 

 

 

Noutati despre HaseBikes:

KLIMAX 2K castiga premiul IF Product Design woohoo!
De asemenea, 2K KLIMAX a convins juriul pentru premiul pentru designul produselor.
mai mult
 
Hase Klimax 5K dezvaluita prima oara publicului
Hase ofera multa experienta directa cu Klimax 5K prin E-tehnologia inovativa. De la inceputul acestei luni Hase Klimax 5K a fost disponibila in premiera pentru curse de test. 150 de dealeri au fost prezenti.
mai mult