Protectia climatului pentru ecologisti!
Cu noul proiect KLIMAX, Hase si-a propus sa transforme mobilitatea pentru orice vreme in una variata si impermeabila. Rezultatele au fost mai mult decat revolutionare: cu asistenta electrica de ultima generatie, cu gene performante KETTWIESEL si carenaj pliabil, KLIMAX 2K este o capodopera premiata a mobilitatii moderne. Sofisticata, dar usor de utilizat: doar introduceti carenajul intr-un adaptor in teava frontala, despachetati, intindeti, fixati si porniti. Nu este nevoie de unelte.
  Cand burnita devine ploaie torentiala, poate fi atasat in carenaj un poncho special proiectat. Materialul ripstop de ultima generatie este rezistent la rupere si impermeabil. Roata frontala are un motor Protanium ce adauga putere suplimentara fata de forta de pedalare. Si chiar mai mult: diferentialul Hase este o caracteristica standard, garantand tractiune considerabila pe orice teren. Raza dumneavoastra de mobilitate se va mari considerabil. Chiar si drumurile lungi pot fi parcurse fara efort datorita nivelului de efort injumatatit: aceeasi viteza si de doua ori mai multa distractie!
 
 
hasebike-zubehör

Poncho pentru ploaie

Cand burnita devine ploaie torentiala, atasati poncho-ul: atasati-l carenei, asezati-va, fixati gulerul – si gata! Veti avea un look cool!

Hasebikes Detailbild

Date tehnice : arata/ascunde